Skip to main content

Syns du på Google?

Om man inte syns på Google, så finns man inte. I dagens samhälle är det faktiskt så

Minns du den gamla gula telefonkatalogen? Det var en charm i sig men den tiden är förbi och nu gäller det att synas på Google. Gör du det?

Fundera en stund på dina produkter eller tjänster. Visst betyder dem mycket för dig och du vill ju såklart nå ännu fler kunder, partners och klienter? Om du går in på Google.se och söker på just det du inriktar dig mot idag, hittar du din hemsida på första sidan då? Om ja (!), grattis! Då har du förmodligen en välutformad hemsida, både till funktionalitet och beskrivning. Syns du inte på första sidan? Ingen fara, vi hjälper dig!

Vad är det som påverkar ditt företags synlighet? Du behöver en välutformad och anpassad hemsida till just dina tjänster. Förutom utseènde så handlar det till största delen om din text. Den behöver vara beskrivande, säljande och sökmotoroptimerad. Det är dem delarna Google sedan känner av.

SEO (sökordsoptimering) handlar i korthet om att du beskriver dina tjänster och vad just du erbjuder och detta återkommande gånger på din hemsida. Säljer du glass behöver ordet upprepas i kombination med att du säljer in din produkt med välbeskrivande texter. Om du går tillbaka och läser vad vi har skrivit, så upptäcker du att vi har gjort precis på det sättet. Vi upprepar bland annat orden hemsida och sökordsoptimering på ett sätt så att texten upplevs flytande.


NOKMI, ett klick bort för din personligt utformade hemsida, marknadsföring och fotografering.
Kontakta oss idag för mer information och hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Vi hjälper dig hela vägen från planering till lansering. Efter lansering hjälper vi självklart till med support och underhåll osv.