Skip to main content

Vi anpassar och skräddarsyr supportavtal tillsammans med dig

Vårt motto är kvalitet, inte kvantitet och att man får vad man betalar för

Supportavtal

Vi på NOKMI har många års erfarenhet av att skapa hemsidor och vi är experter på Google Ad-Words, sociala medier och SEO. Allt som krävs för att få er verksamhet att växa så att ni når ut till fler kunder.

Din hemsida ska representera din verksamhet och synas på Google

Din hemsida skall representera din verksamhet och där ska man hitta all relevant information om era tjänster. Det är viktigt att detta också presenteras och ligger synligt på Google.

Om du till exempel erbjuder fönsterputs och inriktar dig inom Göteborg så vill du när dina potentiella kunder söker på ”fönsterputs i göteborg” synas på första sidan. Gör du det idag?  Om du dessutom har en e-handelsbutik där du säljer produkter vill du nå ut på samma sätt.

Ta kontakt med oss redan idag så planerar vi tillsammans. Hos NOKMI kan du skräddarsy ett supportavtal där du säkerställer att dina tjänster alltid marknadsförs. Låt någon annan göra jobbet åt dig och lägg istället fokus på det du är bäst på, nämligen att leverera dina tjänster!

Sökmotoroptimering, SEO

När du köper en hemsida av oss kan du alltid välja om vi enbart ska uppdatera den befintliga du har idag med ett nytt fräscht utseende, eller om vi också ska ta ansvar över textinnehållet. Det innebär att vi skriver och skapar texter som blir SEO-anpassade (så din hemsida syns på Google). SEO-anpassad text gör att sökmotorerna uppskattar och finner dessa texter relevanta och rankar då din hemsida synligare för dina kunder. Oavsett så hjälper vi dig, efter dina önskemål.

Ta kontakt med oss redan idag så planerar vi tillsammans imorgon!

Sociala medier

Frigör tid och maximera resultat med vår sociala medier outsourcing-tjänst!

Att hantera sociala medier effektivt kräver tid, expertis och ständig uppmärksamhet. Varför inte överlåta uppgiften att bygga och underhålla en stark online-närvaro till oss?

Med vårt erfarna team av sociala medier-experter tar vi över ansvaret för att skapa engagerande innehåll. Likaså att interagera med din målgrupp och strategiskt marknadsföra ditt varumärke. Vi förstår att varje företag är unikt, vilket är varför våra tjänster är skräddarsydda för att matcha exakt dina behov och mål.

Outsourca din sociala medier-hanteringen till oss och frigör din tid att fokusera på kärnverksamheten. Maximera din närvaro online och låt oss öka ditt varumärkes synlighet och engagemang.

Boka en kostnadsfri analys av din digitala profil. Vi analyserar dina befintliga plattformar, såsom hemsida, Facebook och Instagram.

Boka en kostnadsfri analys av din digitala profil.

Vi analyserar din nuvarande digitala profil och kommer med förslag till förbättringar.