Skip to main content

Vet dina kunder vad du gör

Vi hjälper dig att förmedla ditt budskap och nå ut till fler kunder

Har du en plan för att nå dina kunder?

Marknadsföring kan göras på många olika sätt och vi hjälper dig att på effektivt sätt nå ut med ditt budskap. Utan att spräcka din budget!

Det finns många olika kanaler att använda och många fallgropar. Exempelvis är det väldigt enkelt att spendera för mycket pengar på Google Ad-Words, men med rätt kunskap kan man finslipa söktermer för att maximera konversioner och sidvisningar för just din budget.

Nedan kommer lite olika sätt att nå just dina kunder.

Marknadsföring med Sociala medier

Har du ett privat Facebook- och Instagramkonto? Då vet du säkert hur mycket reklam du nås av idag, hur lätt det är att kommunicera med såväl företag som privatpersoner. Facebook och Instagram är två av dem större kanalerna och sociala medier som används idag för att marknadsföra sin verksamhet och sitt företag genom. Gör du det idag?

Låt säga att du har en funktionell och användarvänlig hemsida som dessutom indexeras av Google och gör dig synlig på första sidan. Det är jättebra! Där når dina kunder dig när dem specifikt söker på dina tjänster. Detsamma gäller Facebook, det är ytterligare en kanal för att nå ut till befintliga, men också nya kunder!

Är du som företagare aktiv med att dela med dig av nyheter och erbjudanden så får du inte bara dina följare att stanna kvar utan det ökar också chansen att nå ut till nya. Dels genom dem välanvända gilla- och delaknapparna men också om du marknadsför reklaminlägg, såsom erbjudanden och annonser.

Instagram har en helt annan plattform. Där kan du som företagare nå ut till betydligt fler potentiella intressenter. Där har man nämligen möjlighet att använda sig av väsentliga hashtagbegrepp, ord som beskriver just det du och ditt företag symboliserar men också synonymer. Hashtag och vilka ord man väljer är oändliga.

NOKMI, ett klick bort för din personligt utformade hemsida, marknadsföring och fotografering.
Kontakta oss idag för mer information och hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag.

Vi hjälper dig att synas på sociala medier

Vi hjälper dig hela vägen från planering till lansering. Efter lansering hjälper vi självklart till med support och underhåll osv.

Syns du på Google?

Minns du den gamla gula telefonkatalogen? Det var en charm i sig men den tiden är förbi och nu gäller det att synas på Google. Gör du det?

Fundera en stund på dina produkter eller tjänster. Visst betyder dem mycket för dig och du vill ju såklart nå ännu fler kunder, partners och klienter? Om du går in på Google.se och söker på just det du inriktar dig mot idag, hittar du din hemsida på första sidan då? Om ja (!), grattis! Då har du förmodligen en välutformad hemsida, både till funktionalitet och beskrivning. Syns du inte på första sidan? Ingen fara, vi hjälper dig!

Vad är det som påverkar ditt företags synlighet? Du behöver en välutformad och anpassad hemsida till just dina tjänster. Förutom utseènde så handlar det till största delen om din text. Den behöver vara beskrivande, säljande och sökmotoroptimerad. Det är dem delarna Google sedan känner av.

SEO (sökordsoptimering) handlar i korthet om att du beskriver dina tjänster och vad just du erbjuder och detta återkommande gånger på din hemsida. Säljer du glass behöver ordet upprepas i kombination med att du säljer in din produkt med välbeskrivande texter. Om du går tillbaka och läser vad vi har skrivit, så upptäcker du att vi har gjort precis på det sättet. Vi upprepar bland annat orden hemsida och sökordsoptimering på ett sätt så att texten upplevs flytande.


NOKMI, ett klick bort för din personligt utformade hemsida, marknadsföring och fotografering.
Kontakta oss idag för mer information och hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag

Vi hjälper dig att synas på Google

Vi hjälper dig hela vägen från planering till lansering. Efter lansering hjälper vi självklart till med support och underhåll osv.