Skip to main content

Vi har mångårig erfarenhet av skapande av hemsidor

Vårt motto är kvalitet, inte kvantitet och att man får vad man betalar för

Vi utvecklar hemsidor anpassade till din verksamhet

Vi på NOKMI har många års erfarenhet av att skapa hemsidor och vi är experter på Google Ad-Words, sociala medier och SEO. Allt som krävs för att få er verksamhet att växa så att ni når ut till fler kunder.

Din hemsida ska representera din verksamhet och synas på Google

Din hemsida skall representera din verksamhet och där ska man hitta all relevant information om era tjänster. Det är viktigt att detta också presenteras och ligger synligt på Google.

Om du till exempel erbjuder fönsterputs och inriktar dig inom Göteborg så vill ju du att när dina potentiella kunder söker på ”fönsterputs i göteborg” synas på första sidan. Gör du det idag?  Om du dessutom har en e-handelsbutik där du säljer produkter vill du ju nå ut på samma sätt.

Sociala medier

Vi kan även hjälpa dig att hantera dina sociala medier såsom Facebook och Instagram. Eller varför inte låta oss hantera din blogg? Nu kanske du tänker ”en blogg”? Det är faktiskt ett utmärkt verktyg för att agera som ett nyhetsflöde gällande sådant som händer inom din verksamhet. Vi är experter på att skapa relevant och sökmotoroptimerat innehåll åt din hemsida, vilket innebär både bilder och textinnehåll.

Sökmotoroptimering, SEO

När du köper en hemsida av oss kan du alltid välja om vi enbart ska uppdatera den befintliga du har idag med ett nytt fräscht utseende, eller om vi också ska ta ansvar över textinnehållet. Det innebär att vi skriver och skapar texter som blir SEO-anpassade (så din hemsida syns på Google). SEO-anpassad text gör att sökmotorerna uppskattar och finner dessa texter relevanta och rankar då din hemsida synligare för dina kunder. Oavsett så hjälper vi dig, efter dina önskemål.

Ta kontakt med oss redan idag så planerar vi tillsammans.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Vi hjälper dig hela vägen från planering till lansering. Efter lansering hjälper vi självklart till med support och underhåll osv.