Skip to main content

Utveckling av hemsida integrerad mot ett bokningssystem samt integration av Mail Chimp som nyhetsbrev

Let`s boat tog kontakt med oss i uppdrag inför nylansering av deras koncept, där du som turist eller boende i Göteborg ska erbjudas möjligheten att hyra båt för att upptäcka Sveriges näst största huvudstad. Grundarna till Let`s Boat hade egna idéer om hur dem önskade att deras hemsida skulle se ut, sedan fick vi fria händer att skapa något exklusivt och samtidigt lättnavigerat. Utöver hemsidan fick vi även i uppdrag att ta fram en logga, integrera deras hemsida mot Mailchimp för nyhetsbrev samt till deras externa bokningssystem där alla båtar finns för uthyrning. Let`s Boat har skrivit deras texter på hemsidan själva.

Nu undrar du nog vad Let`s Boat är för något? Låt oss berätta genom att dela med oss av deras beskrivning.

”Styr er egen elektriska båt när ni åker genom Göteborgs historiska kanaler och Vallgravar. Ni behöver ingen licens eller körkort för att hyra båten och ni kan vara så många som upp till 12 personer samtidigt.  Åk som par, familj, vänner, AW eller upptäck Göteborg på egen hand. Dryck och tilltugg är tillåtet att ta med på er färd!”

Besök Let`s Boat du också!
https://letsboat.se