Skip to main content

Ny hemsida åt Lorné Tak och fasadtvätt

Vi har sedan länge haft i uppdrag att administrera Lorné Mark & Fastighetsservice ABs alla webbsidor, G-Suite administration osv. Så att vi skulle få ansvara även för deras systerbolag kom ganska naturligt.

Efter att ha träffat Daniel på Lornetak, så diskuterade vi lite vad som skulle finnas på hemsidan osv, sen fick vi fria händer att skapa något åt dem. Designen skulle vara väldigt lik Lorné Mark & Fastighetsservice ABs hemsida.

NOKMI är proffsiga ut i fingerspetsarna. Vi visste inte riktigt vad vi ville ha och blev mycket nöjda när vi såg resultatet. Sen är NOKMI aldrig mer än ett samtal bort så fort vi behöver hjälp, dem har hjälpt oss med allt från G-Suite till alla möjliga IT-problem man kan stöta på. Tack NOKMI för ett fantastiskt samarbete.

Daniel JohanssonLorné Tak & Fasadtvätt AB

Vi kommer fram mot våren att ta foton på Lorné Tak & Fasadtvätts faciliteter samt personal och lägga upp på deras hemsida. Då kommer vi även att visa vissa av dem här.