Skip to main content

Lorné Mark & Fastighetsservice AB

Göteborgs bästa företag när kommer till mark/dräneringsarbeten. Man kan säga att dom är Göteborgs främsta entreprenör när det gäller helhetslösningar för fuktsäkring.

Lorné Mark & Fastighetsservice AB är vår äldsta kund och vi sköter det mesta som rör deras IT. Med det innefattas ex Google Ad-Words, googla dränering Göteborg så ser ni att dom kommer på första plats. Vi administrerar även deras G-Siiute med flera mailadresser, flera olika domänen och webbsidor.

Här är deras huvudwebbsida: https://www.lornedranering.se

Här är deras sekundära hemsida: https://göteborgdränering.se

Klicka gärna in och beställ en dränering. Dom har över 30 år i branchen, alltid gratis offerter och lämnar alltid 10 års garanti på utförda arbeten.

Vi har ett otroligt bra samarbete med NOKMI. Är nog nästan lite bortskämd då jag ringt dem alla möjliga tider på dygnet. Har det varit något som inte funkat osv, så har det varit löst max en timme senare. NOKMI hanterar alla våra hemsidor, domäner, Ad-Words och G-Suite. Vi är otroligt tacksamma över vårt samarbete.

Alexander LornéÄgare Lorné Mark & Fastighetsservice AB
grävmaskin